TJ Sokol Štíty 0:2(0:1) SK Bludov

Za těžkým soupeřem do Štítů vyjel tým v sobotu 19. září bojovat o další tři body do tabulky. Širokému kádru SK Bludov se povedlo od první minuty nasadit vysoké tempo a diktovat pravidla prvního poločasu. Soupeři se povedlo hostující tým zatlačit zejména v druhém poločase s příchodem útočníka Jandejska na trávník, který párkrát dokázal bludovskou sestavu potrápit, skórem ale postrčit nezvládl. Naopak strkání bylo na pořádku dne a klid na lavičku SK Bludov přinesl až v 90. minutě svým druhým gólem v zápase Stanislav Sadil. Dle slov kouče Jiřího Kohouta si velkou pochvalu zaslouží kapitán Leopold Schwarzer, který byl přesně takovým kapitánem, jakým by měl být. Tým také v brance výrazně podržel Pavel Hegedus, výborně zahrál i veterán týmu Adam Milan.

„Pokyny v kabině zněly jasně. Soustředit se na hru a nenechat se rozptýlit, protože jsme věděli, že to nebude lehký zápas. Štíty patří k nejtěžším soupeřům a odjíždíme s opravdu skvělým pocitem. Máme výborný tým, funguje a o jeden nelehký zvládnutý zápas méně,“ doplnil trenér.

Branky: 15′ 90′ Stanislav Sadil

Sestava: Pavel Hegedus(B), Adam Milan, Daniel Španihel, Miroslav Hél (79′ Adam Kolek), David Bartošek, Ondřej Miterko, Václav Wagner (57′ Radim Polášek), Leopold Schwarzer(K), Martin Stuchlý, Libor Svoboda (90′ David Kohout), Stanislav Sadil

ŽK: Adam Milan, Ondřej Miterko

Kategorie: Muži

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *